Reunió de coordinació del projecte Interstice a Bolònia

Data de la trobada científica: 22/03/2022

Els dies 22 i 24 de març membres de l’equip vinculat al projecte INTERSTICE participarà a la reunió de coordinació del projecte.

Aquesta reunió, que es desenvoluparà a Bolònia i serà la segona presencial desenvolupada en el marc del projecte, té per objectiu facilitar el seguiment i treball col·laboratiu de tots els socis en les activitats realitzades fins al moment; també ha de servir per a planificar i treballar en el desenvolupament de les activitats que es duran a terme durant els pròxims mesos del projecte.

El projecte, coordinat per Silvia Blanch (ERIFE) i Gemma París (CRiEDO), ha rebut una dotació global de 295.604,00 € per part de la Unió Europea, promou l’accés a experiències artístiques de qualitat per infants i famílies a través de mestres, estudiants de mestres i artistes.  Les experiències es desenvolupen en Escoles Bressols, parvularis i primària. El projecte desenvolupa 6 productes intel·lectuals, dos d’ells vinculats a la recerca per validar el mètode d’aprenentatge entre iguals per formar a mestres i la formació d’estudiants universitaris que a través de projectes d’ApS (Aprenentatge Servei) amb artistes, formaran a mestres de centres educatius. El projecte neix de la necessitat expressada pels mestres i involucra com a socis a la Universitat d’Stavanger (Noruega), la de Bolonia (Itàlia), la de Bath Spa (Anglaterra) i LaSala de teatre de Sabadell.

Per a mes informació del projecte Interstice visita la seva pàgina web oficial.

Comparteix a les xarxes: