Jornades Educatives 2016

Data de la trobada científica: 01/06/2016

Els dies 1, 2 i 3 de juny se celebren a Granada les Jornades Educatives 2016 “L’educació no formal com a sortida professional dels graus d’educació”.

El grup EDO-UGR col·labora en la organització de les Jornades Educatives 2016 “L’educació no formal coma a sortida professional dels graus d’educació” que se celebrarà a la Facultat de Ciències de l’Educació, a Granada els propers 1, 2 i 3 de juny.

Els objectius de les jornades són: (1) Compartir experiències narrades pels propis professionals en actiu relacionades amb la organització de les institucions educatives en l’àmbit no formal; (2) Reflexionar sobre les respostes que s’estan aplicant des de l’àmbit organitzatiu a les noves demandes i reptes que tenen plantejades les institucions educatives; (3) Dibuixar una prospectiva de futur de les organitzacions educatives; i (4) Analitzar propostes innovadores des de la perspectiva organitzativa en l’educació per a la cerca activa de feina.

Durant els tres dies de les Jornades es desenvoluparan conferències, ponències professionals, tallers pràctics i taules rodones, on professionals del sector públic, privat i universitari compartiran experiències i coneixements. Les jornades estan dirigides a estudiants de Grau d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Social i Pedagogia.

Per a conèixer el seu cost i inscripcions (aforament limitat), cliqui aquí.

Per a descarregar el tríptic informatiu, cliqui aquí.

Comparteix a les xarxes: