Jornada “Pràctiques educatives basades en evidències”

Data de la trobada científica: 16/02/2022

El proper 16 de febrer tindrà lloc la Jornada “Pràctiques educatives basades en evidències” a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta Jornada es va programar inicialment el desembre del 2021, però tal com es va informar, la situació sanitària en va suposar la reprogramació.

Aquesta trobada entre diferents professionals interessats en la pràctica educativa basada en evidències permetrà donar a conèixer la feina feta en el marc del projecte de recerca “EIPSI – Evidence Inform Practice for School Inclusion” (Ref.: 2020-1-ES01-KA201-082328 ) finançat per la Unió Europea (Erasmus + KA2).

Alguns dels punts que es presentaran a la Jornada són:

  • Ús de les evidències per a la millora de la pràctica educativa a Catalunya. Resultats del projecte EIPSI (Anna Díaz-UAB).
  • Presentació del Toolkit EIPSI i del programa de formació per a mestres (Georgeta Ion, coordinadora del projecte UAB i Anna Díaz UAB).
  • La construcció del coneixement al projecte EIPSI. Desenvolupament professional per part dels membres del projecte (Neus Lorenzo i Francesca Burriel- Departament d’Educació).

Així mateix, també s’ha considerat un espai perquè els assistents a la jornada puguin debatre i intercanviar punts de vista sobre la presència de pràctiques educatives basades en evidències en el context català, així com en un context estatal i internacional més ampli.

Més informació sobre el projecte aquí.

Si t’interessa la pràctica basada en l’evidència no et pots perdre aquesta jornada.

Comparteix a les xarxes: