II Trobada RedAGE

Data de la trobada científica: 07/06/2010

Els propers 7, 8 i 9 de juny tindrà lloc a la Universidad de Talca (Santiago de Xile) la segona trobada Iberoamericana de RedAGE.

RedAGE és un projecte impulsat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat ORT de Montevideo dirigit a la creació d’una xarxa d’institucions que impulsi i promogui la reflexió, la recerca i la innovació en l’àmbit de la planificació i la gestió de l’educació, tant a nivell dels sistemes com de les institucions i centres de formació.

Finançat per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), busca ser un referent acadèmic en temes relacionats amb la gestió educativa, a través de la creació i la consolidació d’una comunitat virtual i presencial que promogui l’intercanvi d’informació, serveis i altres iniciatives dinterès per als participants.

Aquesta trobada representa un nou espai de treball presencial per al debat i la concreció de propostes d’interès comú plantejades pels representants de les dues organitzacions promotores i les organitzacions membres.

Comparteix a les xarxes: