FIET 2024

Data de la trobada científica: 12/03/2024

Del 12 al 15 de març de 2024, la Universitat Rovira i Virgili acollirà una nova edició del Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET).

En aquesta ocasió, el FIET busca analitzar l’impacte de les tecnologies digitals en l’educació a l’era de la intel·ligència artificial, mitjançant l’exploració d’evidències recollides en diversos contextos i nivells educatius, amb una perspectiva que abasta l’àmbit local, nacional i internacional. Destaca la participació del professor Joaquín Gairín, director del CRiEDO, en l’eix temàtic centrat en els processos educatius en contextos digitals dins de la línia de polítiques educatives. A més, la professora i membre del CRiEDO, Cristina Mercader, abordarà el tema de la ciutadania digital responsable dins de la línia de xarxes i participació ciutadana.

El FIET 2024 és dirigit a tota la comunitat educativa, incloent-hi responsables polítics i personal tècnic, professorat, estudiants, famílies, investigadors i empreses vinculades al món educatiu, així com a la societat en general. Especialment, convida a aquelles persones interessades a comprendre com la digitalització i la intel·ligència artificial estan transformant les nostres vides i com aquests canvis afecten i afectaran l’educació.

El FIET, inaugurat per primera vegada el 2014, va néixer com un espai de trobada on figures rellevants en l’àmbit internacional, vinculades al món de l’educació i la tecnologia, reflexionaven sobre el seu paper transformador en un entorn digital. Els seus objectius inclouen contribuir a la millora de l’educació mitjançant l’anàlisi, el debat, la formulació de propostes i la difusió amb una perspectiva transformadora. A més, busca establir un diàleg entre Educació i Tecnologia, explorant el potencial i els riscos de la intel·ligència artificial aplicada a l’educació.

Més informació sobre el FIET 2024 aquí.

Comparteix a les xarxes: