FIET 2018

Data de la trobada científica: 26/06/2018

El dimarts 26 de juny serà el dia en què se celebrarà el Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia.

El Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET) confirma el 26 de juny del 2018 com a data per a la celebració de la seva pròxima edició.

Els objectius generals del FIET són reflexionar i fer propostes de caire transformador a partir dels resultats de la recerca i de les evidències que aquesta ens aporta, per tal de posar en valor el coneixement i l’experiència en Educació, Cultura i Tecnologia, tot contrastant-la amb d’altres contextos amb la finalitat de generar escenaris de futur en aquest àmbit.

Aquest gran objectiu es pretén assolir a través de l’anàlisi, debat i elaboració de propostes educatives per a nous escenaris d’aprenentatge des d’una òptica tecnològica i transformadora; a partir de les diferents trobades que es realitzen.

Els nous escenaris i reptes que planteja l’era actual han propiciat que s’estiguin repensant quines han de ser les habilitats, coneixements i actituds necessaris per fer front a una societat interconnectada, complexa, canviant i tecnològica. D’aquí en va sorgir el FIET al 2014, amb la realització d’un congrés internacional. Posteriorment, el 2016 es va consolidar amb un conveni signat per 8 universitats catalanes (UAB, UB, U. de Girona, U. de Lleida, UVIC-UCC, UOC, URL i URV) per a la organització anual d’una jornada, i un congrés de periodicitat quinquennal.

Per aquest motiu, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de la Universitat Ramon Llull serà l’escenari de la propera edició del FIET, el qual arribarà al juny de l’any vinent.

Per a més informació del FIET aquí.

Comparteix a les xarxes: