Conferència final del projecte D-EMIND

Data de la trobada científica: 25/09/2024

El 25 de setembre tindrà lloc la conferència final del projecte “D-EMIND: Fomentant la mentalitat emprenedora digital a l’educació superior”. Aquest esdeveniment se celebrarà a la Cambra de Comerç i Indústria de Csongrád a la ciutat de Szeged, Hongria.

Els objectius principals del projecte, que es presentaran durant aquestes jornades, són els següents:

  • Desenvolupar i promoure una plataforma transeuropea per a l’aprenentatge basat en reptes, la innovació i la col·laboració entre estudiants i professors.
  • Facilitar reptes del món real, on els estudiants, com a part de la seva educació formal, col·laboren amb organitzacions externes per resoldre problemes concrets.
  • Combinar l’aprenentatge basat en desafiaments amb l’ensenyament de l’emprenedoria, portant així aquests dos àmbits al següent nivell.
  • Preparar els estudiants per a una vida laboral global, superant les fronteres físiques i digitals i augmentant la seva capacitat de treballar a escala europea/internacional.
  • Reforçar els vincles entre les institucions d’educació superior i altres organitzacions, com empreses, administracions públiques i ONG, per cocrear projectes que promoguin l’emprenedoria.

Tant si sou professor, estudiant o emprenedor, us convidem a participar en aquest esdeveniment. Registreu-vos gratuïtament per assegurar-vos la vostra plaça, sigui presencialment o en línia Un equip internacional d’experts us oferirà coneixements pràctics i compartirem experiències sobre l’aprenentatge basat en reptes i el desenvolupament d’habilitats emprenedores.

Tota la informació aquí.

Comparteix a les xarxes: