XI Congrés Internacional EXPOELEARNING 2012

72_Expolearning
Conferències

Diferents membres del grup EDO-UAB participen en el XI Congrés Internacional EXPOELEARNING 2012, que tindrà lloc a Madrid els dies 22 i 23 de febrer de 2012.

Diferents membres del grup EDO-UAB participen en el XI Congrés Internacional EXPOELEARNING 2012, que tindrà lloc a Madrid els dies 22 i 23 de febrer de 2012, presentant la recerca “Anàlisi de procediments per a la creació i gestió del coneixement mitjançant comunitats de pràctica a l’Administració Pública”, finançada per l’ Escola d’Administració Pública de Catalunya (GAP/2944/2010).

Els propers dies 22 i 23 de febrer de 2012 tindrà lloc a Madrid el XI Congrés Internacional EXPOELEARNING 2012, organitzat per AEFOL. Aquest congrés girarà entorn la temàtica “La personalització de l’Elearning”•i entorn 4 eixos centrals: Symposium Internacional de Direcció de Persones, Jornada sobre Administracions Públiques, Educaparty i activitats complementàries.

Concretament, 2 membres del grup EDO-UAB participen en la III Jornada Aprenentatge i Administracions Públiques, presentant:

- “Clúster Universitat-Administració. L’exemple de la Universitat Autònoma de Barcelona: plataforma per mobilitzar i compartir coneixement” (Joaquín Gairín).

- “Anàlisi de procediments per a la creació i gestió del coneixement mitjançant comunitats de pràctica a l’Administració Pública” (Miren Fernández de Álava).

- “22 accions per engegar comunitats de pràctica en les Administracions Públiques” (Joaquín Gairín).

Per a visualitzar el dia i hora en què estan programades les exposicions dins del marc de la III Jornada Aprenentatge i Administracions Públiques: http://www.expoelearning.com/pages.asp?sc=congresomadrid&ct=jornadaadministracionespublicas&tit=Madrid%20-%20Congreso%20Internacional%20-%20Jornada%20Administraciones%20P%FAblicas

Per a més informació sobre l’activitat: http://www.expoelearning.com/index.asp

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies