Reunió de Coordinació del projecte ACCEDES a Itàlia

115-UNIBG_Foto
Activitats

Els dies 12, 13 i 14 de setembre tindrà lloc a Bergamo (Itàlia), una reunió de coordinació del projecte ACCEDES que comptarà amb la participació de tots els socis i col·laboradors europeus.

La reunió de coordinació a Itàlia del projecte ACCEDES “Accés i èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a Llatinoamèrica” (DCI-ALA/2011/232) ha de servir per a posar en comú els informes desenvolupats per les diferents universitats participants, així com els diferents informes conjunts realitzats per a les regions identificades pel projecte (Caribe, Andes y Sur) amb l’objectiu de dissenyar un instrument propi per a la detecció de necessitats en col·lectius vulnerables. L’instrument comptarà tant indicadors vinculats amb la pobresa i l’exclusió (externs) com altres vinculats amb factors interns.

La reunió serà organitzada per la Universita’ degli studi di Bergamo, i participaran en la mateixa els socis de la UAB i la ESC-Rennes, així com els col·laboradors de l’Instituto Politecnico de Leira..

Per a més informació: http://projectes.uab.cat/accedes/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies