Presentació resultats ACCEDES

251_UNIBG
Conferències

Joaquín Gairín participa al Conferència Internacional SENIP presentant els resultats del projecte ACCEDES. 

El dia 23 d'octubre el professor Joaquín Gairín participarà a la Conferència Internacional "Special Educational Needs and Inclusive Practices" que tindrà lloc a la Universita' degli Studi di Bergamo.

L'aportació del professor Gairín se centrarà en la descripció del projecte ACCEDES, focalitzant en la presentació dels principals resultats obtinguts en el segon any de desenvolupament del mateix, en què es va elaborar un instrument per a la identificació de col·lectius vulnerables en l'educació superior, i es van definir estratègies organitzatives i d'orientació i tutoria per atendre les necessitats presentades per aquests col·lectius.

L'objectiu de la conferència és proporcionar un plataforma per al diàleg i fomentar la bona pràctiques entre les parts interessades i la presa els responsables implicats en l'educació inclusiva, a través de la contribució d'internacional estudiosos. Conferència també serà la seu de la presentació de la nova edició italiana del "Índex per la Inclusió" com un esdeveniment especial.

Més informació: http://goo.gl/uUcr4r

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies