Postgrau Competència Digital Docent

pcdd-2022
Formació

El divendres 11 de novembre de 2022 comença el Postgrau en Competència Digital Docent

Aquesta primera sessió té com a finalitat iniciar el programa formatiu i establir les bases per el desenvolupament del curs, conèixer el campus virtual amb el que es treballarà i establir les pautes generals per a l’elaboració de les diferents activitats del Postgrau. Així mateix, serveix per a presentar els docents del programa i facilitar la presentació i creació de xarxa entre l’alumnat matriculat.

Així mateix, en aquesta ocasió, es presentarà el Mòdul 1 “Competència digital en entorns educatius”, a càrrec dels professors Cristina Mercader i David Rodríguez, que en són els responsables formatius.

Aquest programa formatiu es dirigeix principalment a professionals en actiu que desitgin millorar el seu perfil competencial en l'àmbit de la Tecnologia Digital enfocada a la docència en diferents nivells del sistema educatiu, així com dels centres d'educació no formal. També pretén donar resposta als professionals dels centres educatius públics catalans que desitgin acreditar el seu perfil professional en “Competència digital docent”.

Els seus objectius són analitzar críticament el paper de les tecnologies digitals en el context educatiu actual, promoure el canvi personal en coneixements, competències, actituds i habilitats en quant a la integració de les tecnologies digitals en el centre educatiu, des d’un punt de vista organitzatiu i didàctic i dissenyar entorns universals d’aprenentatge incorporant les tecnologies digitals.

Més informació aquí

Segueix-nos també a Twitter: https://twitter.com/PostgrauCDD

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies