Places pre-doctorals

AGAURLOGO
Beques i ajuts

Sol·licita la teva plaça per a investigar amb nosaltres abans del 22 de setembre a través de la convocatòria FI-DGR de la Generalitat de Catalunya.

Si has finalitzat els estudis de màster o equivalent entre el dia 1 de gener de 2013 i el 31 de desembre de 2015, i la teva intenció és realitzar el Doctorat en Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, tens la possibilitat d’incorporar-te a l’EDO-UAB i realitzar la teva tesis doctoral en una de les temàtiques de treball del grup:

- Gestió del coneixement a les organitzacions
- Aprenentatge Informal en el sistema educatiu
- Atenció a col·lectius vulnerables des del sistema educatiu
- Avaluació de transferència i impacte de la formació
- Gestió universitària
- Direcció i gestió de centres educatius
- Atenció a la diversitat en contextos educatius

La convocatòria restarà oberta entre els dies 1 i 22 de setembre, i pots consultar-ne les bases a través de la web de l’AGAUR (http://goo.gl/db3hFi). Així mateix, en breu estarà disponible al portal de beques i ajuts de la UAB informació addicional vinculada a la pròpia universitat (http://goo.gl/WyM3Sy).

Cada director o directora de projecte de tesi només pot constar com a tal en una sol·licitud, per la qual cosa si estàs interessat en presentar una sol·licitud vinculada al grup EDO-UAB hauries de contactar quan a abans millor amb el coordinador a través del correu electrònic joaquin.gairin@uab.cat, posant còpia al correu del grup: edo@uab.cat


Bases de la convocatòria: http://goo.gl/X0AYPh

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies