Nou número de la revista Fòrum

Publicat el número 64 de la revista Fòrum “Revista d’Organització i Gestió Educativa”, dedicat a l’acompanyament del lideratge des del centre del sistema.

La revista FORUM és un projecte editorial conjunt entre l’Editorial Graó i el Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació a Catalunya. Actualment, Aleix Barrera-Corominas i Anna Díaz Vicario formen part del consell de redacció, i Joaquín Gairín i Carme Armengol del consell assessor.

Aquest número ha estat coordinat per la Mireia Tintoré, professora i membre d’EDO. La descentralització dels sistemes educatius ha portat acadèmics reconeguts i institucions internacionals a fixar-se en el rol fonamental que poden tenir els lideratges en els nivells intermedis del sistema per millorar la qualitat de la direcció i, consegüentment, els resultats educatius.

Descobreix més sobre aquest important tema al nou número de la Revista Fòrum (Organització i Gestió Educativa) amb opinions, experiències, entrevistes i evidències de la mà de grans referents del sector com Mireia Tintoré, Alexandre Camacho, Barbara Tournier, Núria Solé, Imma Buñuel, Ane Olabarria, Garazi Álvarez-Guerrero o Pepi Torres.

Consulta’l aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies