Nou Consell General del CRiEDO

El 4 de juliol s’ha celebrat un nou Consell General del CRiEDO a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB.

El 4 de juliol s’ha celebrat un nou Consell General del CRiEDO a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta reunió tenia com objectiu donar noves  informacions de l’Equip de Direcció a tots els membres del centre, així com revisar el programa d’activitats per a l’any 2024.

El nostre centre té com a finalitat estudiar, investigar, fer docència i qualsevol altra activitat relacionada amb el desenvolupament organitzatiu d’organitzacions de formació. Més concretament, prestar un servei de la màxima qualitat i compromís social orientat a la millora, la innovació i el desenvolupament d’organitzacions dedicades a la formació, a partir de processos de reflexió i anàlisi científica, el disseny i la implementació d’actuacions orientades a la millora i els processos d’avaluació i diagnòstic institucional.

El centre concentra una xarxa de més de 200 organitzacions a nivell nacional i internacional, amb les quals col·labora per analitzar els processos implicats amb la gestió de centres de formació. 

El CRiEDO pot organitzar i desenvolupar recerca, formació i transferència de coneixement i la cultura, i oferir suport institucional, administratiu i logístic al desenvolupament d’altres activitats interdisciplinàries de recerca, de formació i de transferència en qualsevol àmbit o context institucionalitzat on es desenvolupin pràctiques educatives i actuacions de formació.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies