Multiplier event del projecte Orienta4VET

El dia 4 d’abril es realitzarà l’esdeveniment multiplicador del projecte Orienta4VET a la UAB.

El projecte Orienta4VET celebrarà el seu pròxim esdeveniment multiplicador, programat per al 14 d’abril de 2024 a la Facultat d’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquest esdeveniment està dissenyat pels agents educatius clau, incloent-hi professors i formadors d’FP, orientadors, tutors i administradors educatius. En aquesta jornada es presentarà una guia interactiva pionera, fruit del treball col·laboratiu amb els equips impulsors dels centres de formació d’FP associats a Orienta4VET.

La guia, coneguda com a PR1, oferirà estratègies noves i innovadores per a la implementació d’orientació i acció tutorial en els itineraris d’FP, prometent transformar el panorama educatiu. Els assistents tindran l’oportunitat de descobrir com aquesta eina revolucionària pot millorar significativament els programes d’FP, elevant les pràctiques educatives a un nou nivell.

També es presentarà PR2, una eina interactiva que promet millorar l’FP. Això representa una oportunitat única per als professionals de l’educació de mantenir-se a l’avantguarda de les tecnologies i metodologies emergents.

Inscripcions aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies