Màster en Educació. Especialitat Didàctica de les Ciències

Pissarra
Formación

Aquesta setmana s’inicien les classes d’aquest programa formatiu que imparteixen professors de la UAB i que finança la Secretaria Nacional de Ciències, Tecnologia i Innovació de la República de Panamà.

Joaquín Gairín, coordinador del grup EDO, és el director acadèmic d’aquest programa formatiu que es desenvoluparà al llarg de 2 cursos acadèmics a la República de Panamà. En el curs, orientat a professors de ciències de l’àmbit panameny, es tractaran continguts vinculats amb el context institucional i la millora educativa, la recerca en didàctiques específiques, innovació educativa i fonts documentals per a la docències de les ciències. Al finalitzar l’activitat, els 40 estudiants matriculats tindran de presentar també un treball final, d’aplicació professional, a partir del que han aprés al llarg de les sessions presencials.

Aquesta activitat formativa, que es finança a partir d’un conveni consignat entre la Universitat Autònoma de Barcelona y la SENACYT de Panamà per al qual es preveu una inversió financera per part de SENACYT de 194.133 dòlars, implica també una passantia per a 10 professora a les instal·lacions de la UAB, en les que a més de diverses sessions formatives, podran mantenir entrevistes amb diferents especialistes així com la possibilitat de visitar centres de Catalunya destacats per la seva qualitat en la docència.

Aquest conveni és important per SENACYT, doncs amb ell es podrà contribuir amb el programa de millora de l’ensenyament de la ciència i de la matemàtica, donant suport al Ministeri d’Educació de la República de Panamá (MEDUCA), per a renovar els processos d’ensenyament i aprenentatge d’acord amb la transformació curricular que es desenvolupa actualment.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies