Màster de formació en TAC

202_Master_TAC
Formació

Sol·licita informació sobre el nou “Màster de formació en TAC: gestió del talent, aprenentatge i innovació a les organitzacions” i sigues el primer a reservar la teva plaça.

El context social, de les organitzacions i de la formació no és aliè a l'impacte que les tecnologies de la informació i la comunicació ( TIC ) estan provocant . Abunden les iniciatives i projectes públics i privats , des d'instàncies comunitàries, nacionals o regionals , que donen suport la implantació d'Internet en els centres de formació i l'ús massiu d'aquestes tecnologies en els processos d'ensenyament -aprenentatge; paral lelament , les organitzacions públiques i privades s'enfronten al repte de transformar els models formatius tradicionals i d'incorporar a aquest àmbit noves propostes que tinguin en compte el desenvolupament de les tecnologies de l'aprenentatge ( TAC ) i la presència de la xarxes socials i altres mitjans de relació interpersonal.

El present màster proporciona coneixements i eines relacionades amb la gestió del talent i de l'aprenentatge en les organitzacions utilitzant les TIC i els nous mitjans de relació social . D'una banda, busca proporcionar uns coneixements actualitzats sobre la utilització de les TIC i TAC , per altra , els acompanya d'estratègies , instruments i desenvolupaments que serveixen tant per il·lustrar les reflexions teòriques que es fa com per reforçar l'enfocament aplicat i professionalitzant de la proposta.

Aquest Màster, únic al mercat internacional , es vincula a iniciatives i desenvolupaments previs realitzats des del Departament de Pedagogia Aplicada ( concretament , el Màster en Noves tecnologies aplicades a l'educació, promogut en el marc de l'Institut Universitari de Postgrau [ IUP ] , que va realitzar més de 15 edicions des de l'any 2.000 ) i des de l'empresa AEFOL ( www.aefol.com ) , líder en serveis de màrqueting per a empreses d'e-learning i RRHH i organitzadora des de l'any 2002 del Congrés Internacional i Fira professional EXPOELEARNING ( www.expoelearning.com ) a Espanya i Llatinoamèrica.

Particularment , resulta clau és clau aquesta opció de col laboració pública -privada en un context nou on les parts poden compartir enfocaments i desenvolupaments amb vista a proporcionar una formació avançada i d'excel lència.

Contacte: master.formacio.tac@uab.cat  
Per a més informació:  http://goo.gl/Zn7TXw

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies