Jornada FEAEC

205-feaec
Activitats

El proper divendres dia 13 de juny tindrà lloc a la UAB la XVIII Jornada de Gestió Escolar organitzada pel Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació a Catalunya.

La Jornada, que se celebrarà de 9 a 18h a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, pretén ser un espai de trobada i reflexió entorn les diferents pràctiques de gestió escolar que es realitzen a l’Estat espanyol així com a d’altres països, tenint per objectiu aprendre, conèixer i compartir experiències.

El professor de la UAB i membre del Grup EDO Diego Castro forma part de la Junta Directiva i al llarg de la Jornada participaran d’altres membres de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB. Hi ha organitzades tres taules rodones sota els títols “les famílies”, “l’administració local” i “els agents educatius, l’empresa, el lleure”. Podeu consultar-ne el programa detallat al següent enllaç http://www.feaec.cat/userfiles/file/XVIIIjornadaFEAEC-web%283%29.pdf.

Les persones interessades en participar a la Jornada, tenen temps d’inscriure-s’hi fins el dia 4 de juny. El preu per a les persones sòcies del FEAEC, AXA, AIEC així com pels estudiants universitaris és de 35€, mentre que la resta d’interessats hauran de pagar 70€. Per tal de formalitzar les inscripcions, podeu fer-ho contactant amb jornades@feaec.org o bé a través del web http://www.feaec.cat.  

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies