El futur de la Gestió Educativa

168_udeusto
Conferències

Joaquín Gairín participa com a ponent en el VI Congrés Internacional sobre Direcció de Centres Educatius, que organitza la Universidad de Deusto.

Entre avui i el dia 3 de juliol experts i professionals vinculats amb la gestió i organització de centres educatius es trobaran a la Universidad de Deusto (Bilbao) en el marc del VI Congrés Internacional sobre Direcció de Centres Educatius. Sota el lema “Lideratge Pedagògic en els centres educatius: competències d’equips directius, professorat i orientadors”, es presentaran els darrers avenços en aquest àmbit i s’examinaran les competències necessàries que han de desenvolupar els responsables directius per a restar preparats adequadament davant els reptes i desafiaments que planteja el sistema educatiu actual. També es posarà especial èmfasis en l’avaluació interna i externa que han de posar en marxa els centres educatius per tal de donar una resposta òptima i eficaç a les demandes del seu entorn.

Joaquín Gairín participa en el VI Congrés, que es vincula també al Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius en el que participa l’EDO, en qualitat de membre del comitè científic i ponent. Durant aquests dies dissertarà sobre aquells elements que es consideren claus en la gestió de centres educatius de cara els propers anys.

Per a més informació sobre el VI Congrés: http://goo.gl/8qEQF

Per a més informació sobre el Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius: http://goo.gl/76bgs

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies