Diego Castro participa en la presentació de la RedAGE a Managua

3_Redage
Activitats

L’activitat s’emmarca dins del procés de visualització de la RedAGE a nivell d’Amèrica Llatina, una vegada que aquesta ha aconseguit la categoria d’Associació Internacional.

A les 16 hores del passat dia 20 de gener es va realitzar a la Facultat d’Educació de la UNAN Managua la presentació de la RedAGE. La Dra. Norma C. Corea de UNAN Managua i el Dr. Diego Castro, del equip EDO de la UAB, van presentar l’Associació Internacional RedAGE i els reptes que aquesta es planteja a nivell de Nicaragua.

L’acte fou presidit pel Degà de la Facultat d’Educació i Idiomes, el Mtro. Alejandro Genet, i hi van participar 100 persones entre experts, estudiosos i professorat de la facultat i de la RAREM de Carazo.

La UNAN Managua ha estat present des de fa diversos anys en la xarxa amb una presència activa i decidida. Actualment té el repte de donar a conèixer i difondre la RedAGE entre diferents col·lectius, associacions i facultats d’educació de Nicaragua per a convertir-se en la seu de Nicaragua i ser així un node de la xarxa a aquest país, dins de l’estructura de RedAGE.

Gràcies a la sessió, els experts locals  tenen un major grau de coneixement sobre la xarxa i podran utilitzar els innumerables serveis que aquesta, a través del seu lloc Web i la Newsletter, ofereix a la comunitat científica d’Amèrica Llatina. La valoració dels organitzadors i assistents va ser molt positiva ja que es van complir els objectius bàsics de la jornada: per una banda, donar a conèixer l’Associació Internacional RedAGE als especialistes de l’àmbit de la gestió i direcció educativa del país centre americà i, de per altra banda, facilitar una major connexió entre experts i organismes que a Nicaragua lideren els temes de gestió educativa per tal de fer de Managua un vertader node de la xarxa.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies