Defensa de Tesi de Màster

52-masters
Formació

El proper dia 20 tindran lloc a la UAB les defenses de tesis del Màster en Intervenció i Assessorament Psicopedagògic per a Professionals , programa coordinat pel EDO - UAB.

El proper divendres 20 des 2013 la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de l'Educació (Universitat Autònoma de Barcelona) acollirà l'acte de defensa de les tesis i projectes finals del Màster en Intervenció i Assessorament Psicopedagògic per a Professionals.

Els estudiants que presentaran els seus treballs corresponen a la cinquena edició d'aquest Màster que organitza la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb l'Associació Aragonesa de Psicopedagogia i l'Institut Superior d'Estudis Psicològics .

La realització del Màster ha permès als estudiants aprofundir en la intervenció que realitzen orientadors i personal de suport especialitzat en dificultats d'aprenentatge , l'actuació desenvolupada pels equips d'assessorament psicopedagògic i les necessitats psicopedagògiques de la formació continuada, els cicles formatius i l'educació post-obligatòria.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies