Conferències CIEDO 2014

221_CIEDO
Conferències

Ja es troben disponibles a la web els vídeos del III CIEDO 2014 "Organitzacions que aprenen i generen coneixement"

El passat mes de maig de 2014 es va celebrar a Barcelona el III Congrés Internacional EDO "Organitzacions que aprenen i generen coneixement", activitat organitzada per l'Equip de Desenvolupament Organització de la UAB, el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

En aquests moments els presentem els vídeos de les conferències principals desenvolupades durant la trobada. Aquestes són:

- Formación y organizaciones que aprenden en la sociedad del conocimiento.  – Joan Majó Cruzate (http://www.cejfe.tv/ca/iiicongresedojmajo.aspx)
- Next Generation of Learning Practices in the Age of Knowledge Sharing and Collaboration. – Jane Hart (http://www.cejfe.tv/ca/iiicongresedokhart.aspx)
- Innovation Management in Learned Lessons.-Tom Young (http://www.cejfe.tv/ca/iiicongresedotyoung.aspx)
- Knowledge sharing in communities of practice in international development - Sarah Cummings (http://www.cejfe.tv/ca/iiicongresedoscummings.aspx)
- Improving Knowledge Performance: Creating A Learning Culture. - Karen E. Watkins (http://www.cejfe.tv/ca/iiicongresedokewatkins.aspx)

Aprofitem aquest breu nota per informar-los que vagin reservant a les seves agendes el dia 12 de març de 2015 per assistir a la Jornada "Gestió del Coneixement a les Organitzacions" que tindrà lloc a Madrid. En breu els oferirem més detalls sobre aquesta activitat.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies