Concessió del projecte REDU-CAT

El projecte del “Xarxa de Centres Informats en Evidències de Recerca: Disseny i validació d’un model a Catalunya (REDU- CAT)” liderat per la professora Georgeta Ion del CRiEDO ha estat aprovat en la convocatòria de Subvencions per a projectes de recerca educativa 2023 del Departament D’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta de l’únic projecte emmarcat dins de la Línia C (Línia C: Aplicació d’evidències de recerca en centres educatius) i té com a objectiu la creació i validació d’un model d’ús de les evidències educatives en una xarxa de centres educatius de Catalunya.

El projecte, mitjançant la col·laboració de docents, equips directius, investigadors i agents clau, pretén desenvolupar la capacitat de recerca dels agents involucrats, acompanyar els centres en l’ús del model i aprofitar el potencial de les xarxes professionals per donar suport als processos de millora informats per l’evidència.

L’equip del projecte està confirmat per investigadors de la UAB, UB, Blanquerna UOC i mestres i directius de centres educatius de Catalunya, amb experiència en la temàtica.

Més informació aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies