Avui tindran lloc les defenses de tesis del Màster en Intervenció i Assessorament Psicopedagògic

121_PSICOPEDAGOGIA_MASTER
Formació

La Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, acull les defenses de les tesis i projectes finals del Màster en Intervenció i Assessorament Psicopedagògic per a Professionals.

El Màster, coordinat per l’Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO-UAB), en col·laboració amb l’Associació Aragonesa de Psicopedagogia i l’Institut Superior d’Estudis Psicològics, arriba aquest curs a la seva 5a edició; i els projectes i tesis que es defensaran el 21 de desembre corresponen a la promoció d’estudiants 2011-2012.

L’acte acadèmic de defensa de les tesis i projectes té un caràcter públic i es desenvoluparà a la Sala de Graus de la Facultat de CC. de l’Educació de la UAB, en horari de 12h a 14h; y a la Sala de Juntes de la mateixa Facultat en horari de 16h a 21h.

Algunes de les temàtiques, entre altres, sobre les que tractaran els treballs queden vinculades a l’assessorament al professorat per tal d’intervenir a l’aula amb alumnat amb necessitats educatives; la detecció i l’actuació de casos de bullying en centres d’educació secundària; la convivència als centres d’ESO; la intervenció psicopedagògica front els programes d’orientació i diversificació curricular; la intervenció amb l’alumnat amb fracàs escolar i en risc d’exclusió social; l’orientació per a la inserció de joves desocupats; els plans d’acció tutorial a Primària i Secundària; o l’aprenentatge de la lecto-escriptura per a l’èxit escolar.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies