Reunió de coordinació i formació del projecte D-EVA a Islàndia

Data de la trobada científica: 19/01/2022

Del 19 al 21 de gener de 2022 se té lloc una nova reunió de coordinació i jornada de formació del projecte D-EVS a Islàndia.

Aquesta nova trobada te com objectiu treballar els productes intel·lectuals del projecte, monitoritzar el progrés de les activitats desenvolupades, acordar estratègies de QA i pla de difusió i supervisar qüestions sobre la gestió. Després de la reunió es durà a terme un programa de formació de tres dies complets entre el 19 i el 21 de gener de 2022. El tema de la formació serà “Mètodes d’avaluació creatius i diversos per a l’educació al segle XXI” centrat en les tecnologies digitals i com es poden utilitzar per a una avaluació creativa i diversa.

El projecte D-Eva “Practical Skills evaluation with digital technologies in teacher education” està emmarcat en el programa Erasmus + de la Unió Europea. Concretament, aquest projecte és finançat des de la línia adreçada a la generació d’associacions per a la preparació de l’educació digital, amb una dotació total de 201.353,00 € (Ref. 2020-1-ES01-KA226-HE-095485) i compta amb socis de Països Baixos, Islàndia i Romania, sota la coordinació de les doctores Georgeta Ion i Cristina Mercader, ambdues membres del CRiEDO. Els objectius són els següents:

  • Desenvolupar recursos d’avaluació digitals que assegurin una avaluació vàlida, sostenible i eficaç d’habilitats pràctiques.
  • Capacitar al professorat universitari per utilitzar l’avaluació digital d’una manera eficaç i coherent, juntament amb la millora de les seves competències digitals.
  • Dotar a les universitats de mecanismes per canviar definitivament la cultura de l’avaluació, incorporant orgànicament una solució digital per facilitar l’aprenentatge dels estudiants.

Per a estar actualitzat dels avenços del projecte, consulta la seva pàgina web i segueix el compte de Twitter @project_deva.

Comparteix a les xarxes: