El Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu promou anualment el Premi a la Innovació i Desenvolupament d’Institucions Educatives i de Formació. Aquesta distinció té com a objectiu principal reconèixer la notable contribució dels centres educatius i dels professionals que hi exerceixen la seva tasca, alhora que impulsa la innovació i la millora contínua dins dels nostres entorns educatius i formatius.

La concepció d’aquest premi està centrada en la identificació i valoració de projectes i trajectòries individuals, col·lectives o institucionals que es destaquen de manera excepcional en aquest àmbit. Amb aquest guardó, es pretén reconèixer les iniciatives i trajectòries individuals o col·lectives, així com la seva destacada implicació en la innovació, la millora i el desenvolupament de les institucions educatives i de formació. S’apunta també a valorar i donar visibilitat als esforços, la dedicació i la tasca feta per les institucions dedicades a l’educació i la formació, així com per als professionals que hi exerceixen la seva activitat. Finalment, es busca estimular i promoure la innovació, la millora i el desenvolupament continuat de les institucions educatives i de formació.

Els candidats al Premi CRiEDO passen per una exhaustiva avaluació per part d’un jurat d’experts, formats per professionals destacats en diversos camps. Es valora no només l’originalitat de la proposta, sinó també la seva aplicabilitat, escalabilitat i el seu potencial per generar un impacte durador. Mitjançant la cerimònia anual de lliurament del Premi CRiEDO, aspirem a inspirar altres a seguir el camí de la innovació i a treballar de manera col·laborativa per abordar els reptes actuals i futurs. A través d’aquest reconeixement, reafirmem la importància de fomentar la creativitat i la resolució de problemes en la nostra comunitat educativa i formativa.

Consulta els premiats de les últimes edicions: